Ara ja fa dos anys que Smartflower ha arribat a Espanya i dues son les grans preguntes després de veure la seva espectacularitat i el seu moviment hipnotitzant: És legal?, Quin preu té?

Tots els equips Smartflower es serveixen des de la filial Smartflower a Madrid i mitjançant una xarxa de distribuïdors oficials, com és el cas de Thermias Estudis Energètics a Catalunya. No es pot adquirir per internet, ni distribuïdors no autoritzats o altres filials Smartflower a altres països. El motiu d’aquesta política de distribució és disposar de les màximes garanties del producte, un servei post venta qualificat i formar part d’una comunitat cada dia més gran d’usuaris i propietaris dels nostres equips.

Si es legal o no es legal ja ho hem explicat a les nostres preguntes freqüents. I què hi ha dels preus smartflower?

Preus equips Smartflower

A Espanya es comercialitzen 3 equips diferents: POP, POP+ i POPe. Tots ells tenen una captació solar de 18 m2 amb una potència pic de 2,314 Kw/pic. El seu sistema de seguiment solar permet un 40% més de producció anual, generant fins a 5.000 Kwh a l’any.  Els diferents models tenen les mateixes mides, amb 7 colors diferents a escollir i un acabat especial per llocs d’alta salinitat. Les funcions pròpies d’Smartflower son:

Smart Use: és el primer sistema solar “tot-en-un” del mercat, amb una instal·lació que es fa en menys de 3 hores. Es pot posar en una llosa de formigó o directament clavat al terra.

Smart tracking: Gràcies al seu sistema de seguiment de dos eixos, Smartflower sempre està amb l’angle òptim respecte al sol.

Smart cleaning: cada cop que s’obre i es tanca, els equips Smartflower s’autonetegen i això permet un més alt grau de producció respecte a móduls solars amb un manteniment deficient.

Smart cooling: els móduls en forma de pètals dels Smartflower disposen d’un excel·lent sistema de retroventilació per aconseguir millor producció respecte a mòduls solars sobreescalfats.

Smart safety: durant el seu funcionament, un anemómetre vigila permanentment la velocitat del vent. A partir dels 54 Km/h, Smartflower es plega de forma automàtica per evitar desperfectes. Quan detecta que el vent ha baixat, es torna a obrir automàticament.

Smart mobility: al ser un equip tot-en-un, és fàcil de recollir i posar en un altre lloc, cosa que no es pot fer amb les instal·lacions solars convencionals, amb estructures i cablejats pensats per allà on van destinats.

Smart options: Amb 8 colors diferents i dos acabats, Smartflower inclús es pot personalitzar amb la marca pròpia del client.

POP: és el nostre equip per a autoconsum solar, incorpora tots els elements pel seguiment solar, un inversor amb una potència de 2500W, a 230V AC per injectar a la xarxa interna d’una vivenda, local, empresa, centre comercial, etc. El preu del POP és de 14.1000 euros + IVA. Pots veure més informació aqui.

POP+: l’equip pensat per a produir energía durant el día y consumir quan ja no hi ha llum solar. Ja sigui amb interconnexió amb la xarxa o sense estar connectat amb la xarxa. Hi ha 3 capacitats de bateríes: 2,3Kwh ( o 2 bateríes de 90A de ió-liti), 4,6 Kwh ( 4 bateríes de 90A), i 13,8 Kwh ( 8 bateries de 90A). Els preus dels equips solars POP+ son entre 19.300 i 30.000 euros + IVA.. Pots veure més informació aqui.

POPe: és l’equip pensat per a la carrega de vehícles elèctrics amb un punt de recàrrega semirràpida de tipus 2 de fins a 22Kw i un altre de 230V per a e-bicicletes. És la carta de presentació perfecte per a empreses, centres comercials, hotels, restaurants, aparcaments privats, colegis, estacions de servei, etc. El seu preu és de 17.200 euros + IVA. Pots veure més informació aqui.